Πληροφοριες

Tο “All That Guitar” συνεχίζει και φέτος, για δεύτερη χρονιά το μάθημα των εργαστηρίων, πιστό στην κατεύθυνση μιας συνεχούς προσπάθειας για την όσο το δυνατόν βαθύτερη κατανόηση των μουσικών – κιθαριστικών ειδών και τη διεύρυνση των μουσικών οριζόντων που απ’ την αρχή η διοργάνωση αυτή, όπως προδίδει και το όνομά της άλλωστε, είχε ως προτεραιότητά της. Η συμμετοχή στα εργαστήρια δεν προυποθέτει απαραίτητα εξειδικευμένες γνώσεις, παρά μόνο όρεξη για πειραματισμό.

Τα εργαστήρια θα λειτουργήσουν καθημερινά από την Πέμπτη 11/7 μέχρι και το Σάββατο 13/7. Τα μαθήματα θα είναι ομαδικά και θα έχουν διάρκεια τρεις ώρες (17.00 – 20.00). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν και να συμμετεχουν μόνο σε ένα μουσικό είδος μια και όλα τα εργαστήρια θα εξελίσονται παράλληλα τις ίδιες μέρες και ώρες. Θα πρέπει να παρακολουθούν τα μαθήματα ανελλιπώς όλες τις μέρες, σε όλη τους την διάρκεια.

Την Κυριακή 14/7, που είναι και η τελευταία μέρα της διοργάνωσης, θα παρουσιάσουν το έργο τους με την συμμετοχή τους στην εορταστική συναυλία λήξης του φεστιβάλ. Οι καθηγητές που θα διδάξουν είναι όλοι εκλεκτοί κιθαριστές και κορυφαίοι ο καθένας στο είδος του.

Εσείς μένει μόνο να διαλέξετε!