ορχηστρα κιθαριστων

Η συμμετοχή των κιθαριστών σε σύνολα αποτελεί ένα πολύτιμο μάθημα. Τα πολυφωνικά όργανα, όπως η κιθάρα, τα οποία μπορούν και μόνα τους να παράγουν ένα πλήρες ακουστικό αποτέλεσμα, συνηθίζουν στο σολιστικό παίξιμο και μελέτη. Η συνεργασία όμως με άλλους μουσικούς είναι αυτή που θα μας δώσει την χαρά του μουσικού παιχνιδιού και ταυτόχρονα θα αποκαλύψει τις αδυναμίες και τις ανάγκες μας. Οι μούσικοι που συνεργαζόμαστε γίνονται ο καθρέπτης μας και μέσα από αυτούς βλέπουμε πιο ξεκάθαρα τον εαυτό μας και πως θα τον βελτιώσουμε.

 

Τις ημέρες του All That Guitar – Φεστιβάλ Κιθάρας Λουτρακίου θα συγκροτηθεί η ορχήστρα των κιθαριστών απ’ όλους όσοι το επιθυμούν να συμμετέχουν. Ο καθένας ξεχωριστά, πριν το φεστιβάλ, θα πρέπει να έχει μελετήσει και προετοιμάσει τα μέρη του. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, όλοι μαζί καθημερινά θα προβάρουν τα έργα υπό την διεύθυνση του Στέλιου Μούστου, κιθαριστή με μεγάλη εμπειρία στα σύνολα αλλά και πολύ γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού του 3ου προγράμματος. Το βράδυ της τελευταίας μέρας θα παρουσιάσουν τα έργα αυτά στην εορταστική συναυλία λήξης του φεστιβάλ. Μια πολύ σημαντική εμπειρία για όλους, ανεξαρτήτως επιπέδου και ηλικίας.

 

Η διαμοίραση των μερών για την σωστή οργάνωση της ορχήστρας θα γίνεται από τους ενδιαφερόμενους μαθητές ή τους καθηγητές τους, σε συνεννόηση πάντα με τον υπεύθυνο της ορχήστρας των κιθαριστών Στέλιο Μούστο.

 

Στέλιος Μούστος: 6937335677

 

Κάντε λήψη των μερών των έργων πατώντας το παρακάτω εικονίδιο: