Ηλεκτρονικα

Οι φορμες συμμετοχης θα παραμεινουν κλειστες μεχρι να ανακοινωθει το προγραμμα του All That Guitar Festival 2019!

Σεμινάρια – Εργαστήρια

Το δικαίωμα ενεργούς συμμετοχής είναι 90 και περιλαμβάνει ενεργή συμμετοχή στα μαθήματα των σεμιναρίων κλασικής κιθάρας ή στα μαθήματα των εργαστηρίων καθώς και παρακολούθηση των συναυλιών, διαλέξεων, εκθέσεων οργάνων κατασκευαστών και καταστημάτων.

Για τους συμμετέχοντες που ενδιαφέρονται να έχουν ενεργή συμμετοχή και στους δύο τομείς (σεμινάρια κλασικής κιθάρας & εργαστήρια) καθώς και παρακολούθηση των συναυλιών, διαλέξεων, εκθέσεων οργάνων κατασκευαστών και καταστημάτων, το δικαίωμα συμμετοχής είναι 140 €.

Για τα μη ενεργά μέλη – ακροατές το δικαίωμα συμμετοχής είναι 60 και περιλαμβάνει απλή παρακολούθηση των δραστηριοτήτων του φεστιβάλ ως ακροατής.

Ορχήστρα Κιθαριστών

Το δικαίωμα συμμετοχής στην ορχήστρα κιθαριστών είναι 15

Η καταβολή των παραπάνω δικαιωμάτων συμμετοχής θα γίνεται την πρώτη μέρα του φεστιβάλ στην γραμματεία. Οι συνοδοί (καθηγητές ή γονείς) των μαθητών απαλλάσονται από το δικαίωμα συμμετοχής.

Διαγωνισμοί

Για τους κιθαριστές που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό κλασικής κιθάρας και συνόλων τα δικαιώματα συμμετοχής έχουν ως εξής:

1η κατηγορία (εώς 13 ετών) 25

2η κατηγορία (εώς 16 ετών) 35

3η κατηγορία (χωρίς όριο ηλικίας) 60

4η κατηγορία (συνόλων) 10 για κάθε μέλος με ανώτατο όριο τα 70

Η καταβολή του δικαιώματος συμμετοχής του διαγωνισμού μπορεί να γίνει μέχρι και την ημέρα του διαγωνισμού στην γραμματεία.