Αιτηση Συμμετοχης

Σεμινάρια – Εργαστήρια

Το δικαίωμα ενεργούς συμμετοχής είναι 90 και περιλαμβάνει ενεργή συμμετοχή στα μαθήματα των σεμιναρίων κλασικής κιθάρας ή σε ένα από τα εργαστήρια (δυνατότητα επιλογής μόνο ενός εργαστηρίου) καθώς και παρακολούθηση των συναυλιών, διαλέξεων, εκθέσεων οργάνων κατασκευαστών και καταστημάτων. Για τις τάξεις των καθηγητών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την σειρά επιλογής και την ημερομηνία υποβολής της αίτησης . 

Για τους συμμετέχοντες που ενδιαφέρονται να έχουν ενεργή συμμετοχή και στους δύο τομείς (σεμινάρια κλασικής κιθάρας & εργαστήρια) καθώς και παρακολούθηση των συναυλιών, διαλέξεων, εκθέσεων οργάνων κατασκευαστών και καταστημάτων, το δικαίωμα συμμετοχής είναι 140 €.

Για τα μη ενεργά μέλη – ακροατές το δικαίωμα συμμετοχής είναι 60 και περιλαμβάνει απλή παρακολούθηση των δραστηριοτήτων του φεστιβάλ ως ακροατής.

Σεμινάριο Sylvain Luc

Ειδικά για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν μόνο το σεμινάριο (3 ώρες) και την συναυλία του Sylvain Luc το δικαίωμα συμμετοχής είναι 40 €. 

Ορχήστρα Κιθαριστών

Το δικαίωμα συμμετοχής στην ορχήστρα κιθαριστών είναι 10 € και προυποθέτει την συμμετοχή στο φεστιβάλ (Σεμινάρια κλασικής κιθάρας, εργαστήρια, ακροατής).

Διαγωνισμοί

Για τους κιθαριστές που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό κλασικής κιθάρας και συνόλων τα δικαιώματα συμμετοχής έχουν ως εξής:

1η κατηγορία (εώς 13 ετών) 25

2η κατηγορία (εώς 16 ετών) 35

3η κατηγορία (χωρίς όριο ηλικίας) 60

4η κατηγορία (συνόλων) 10 για κάθε μέλος με ανώτατο όριο τα 70

Ο συνοδός (ένας γονέας ή καθηγητής) ανήλικου μαθητή απαλλάσεται από το δικαίωμα συμμετοχής.

Για την συμμετοχή σας στο 5ο All That Guitar Festival, υποβάλετε την παρακάτω φόρμα συμπληρωμένη μέχρι και τις 27/06/2019. Η καταβολή των παραπάνω δικαιωμάτων συμμετοχής θα γίνεται με τραπεζική κατάθεση στα παρακάτω στοιχεία, με αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα.

Τράπεζα Πειραιώς, ΙΒΑΝ GR29 0171 6150 0066 1513 9453 634, Δικαιούχος Καλογεροπούλειον Ιδρυμα – Fondation Kaloy.