Αιτηση Συμμετοχης

Το φεστιβαλ αναβαλλεται.
Θα ανακοινωθουν νεες ημερομηνιες.

Σεμινάρια – Εργαστήρια

Το δικαίωμα ενεργούς συμμετοχής είναι 90 και περιλαμβάνει την ενεργή συμμετοχή στα μαθήματα των σεμιναρίων κλασικής κιθάρας (έως 3 προσωπικά μαθήματα) ή σε ένα από τα εργαστήρια (δυνατότητα επιλογής μόνο ενός εργαστηρίου) καθώς και παρακολούθηση των συναυλιών, διαλέξεων, εκθέσεων οργάνων κατασκευαστών και καταστημάτων. Για τις τάξεις των καθηγητών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την σειρά προτίμησης και την ημερομηνία υποβολής της αίτησης . 

Για τους συμμετέχοντες που ενδιαφέρονται να έχουν ενεργή συμμετοχή και στους δύο τομείς (σεμινάρια κλασικής κιθάρας & εργαστήρια) καθώς και παρακολούθηση των συναυλιών, διαλέξεων, εκθέσεων οργάνων κατασκευαστών και καταστημάτων, το δικαίωμα συμμετοχής είναι 140 €.

Για τα μη ενεργά μέλη – ακροατές το δικαίωμα συμμετοχής είναι 60 και περιλαμβάνει την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων του φεστιβάλ ως ακροατής.

Ένας συνοδός (γονέας ή καθηγητής) ανήλικου μαθητή απαλλάσεται από το δικαίωμα συμμετοχής.

Ορχήστρα Κιθαριστών

Το δικαίωμα συμμετοχής στην ορχήστρα κιθαριστών είναι 10 € και προϋποθέτει την συμμετοχή στο φεστιβάλ (Σεμινάρια κλασικής κιθάρας, εργαστήρια, ακροατής).

Σεμινάριο & Συναυλία Sylvain Luc 13/7

Ειδικά για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν μόνο το σεμινάριο και την συναυλία του Sylvain Luc χωρίς άλλη συμμετοχή στο φεστιβάλ, το κόστος είναι 40 €. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την φόρμα στην αίτηση συμμετοχής.

Μεμονωμένες συναυλίες

Για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν μεμονωμένες συναυλίες, χωρίς την συμμετοχή τους στο φεστιβάλ, η τιμή του εισητηρίου είναι 10€. Για κρατήσεις επικοινωνήστε με την γραμματεία του Καλογεροπούλειου ιδρύματος στο τηλέφωνο (+30) 2741 022385.

Διαγωνισμοί

Για τους κιθαριστές που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό κλασικής κιθάρας και συνόλων τα δικαιώματα συμμετοχής έχουν ως εξής:

1η κατηγορία (εώς 13 ετών) 25

2η κατηγορία (εώς 16 ετών) 35

3η κατηγορία (χωρίς όριο ηλικίας) 60

4η κατηγορία (συνόλων) 10 για κάθε μέλος με ανώτατο όριο τα 70

Υποβολή αίτησης και καταβολή δικαιωμάτων συμμετοχής

Για την συμμετοχή σας στο 5ο All That Guitar Festival, συμπληρώστε και υποβάλετε την παρακάτω φόρμα, μέχρι και τις 27/06/2019. Η καταβολή των παραπάνω δικαιωμάτων συμμετοχής θα γίνεται με τραπεζική κατάθεση στα παρακάτω στοιχεία, με αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα.

Τράπεζα Πειραιώς, ΙΒΑΝ GR29 0171 6150 0066 1513 9453 634, Δικαιούχος Καλογεροπούλειον Ιδρυμα – Fondation Kaloy.