Πληροφοριες

 

Φέτος, για πρώτη χρονιά, το “All That Guitar” εισάγει στο πρόγραμμά του το μάθημα των εργαστηρίων. Τα εργαστήρια αποτελούν την εξέλιξη των σεμιναρίων που πραγματοποιούνταν τα προηγούμενα έτη, στο πλαίσιο μιας συνεχούς προσπάθειας για την όσο το δυνατόν βαθύτερη κατανόηση των μουσικών – κιθαριστικών ειδών και τη διεύρυνση των μουσικών οριζόντων που απ’ την αρχή η διοργάνωση αυτή, όπως προδίδει και το όνομά της, είχε ως προτεραιότητα και κατεύθυνση. Η συμμετοχή σ’ αυτά δεν προυποθέτει απαραίτητα εξειδικευμένες γνώσεις, παρά μόνο όρεξη για πειραματισμό.

Τα εργαστήρια θα λειτουργήσουν καθημερινά από την Παρασκευή 6/7 μέχρι και την Κυριακή 8/7. Τα μαθήματα θα είναι ομαδικά και θα έχουν διάρκεια τρεις ώρες 5:00-8:00μμ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν και να συμμετεχουν μόνο σε ένα μουσικό είδος μια και όλα τα εργαστήρια θα εξελίσονται παράλληλα τις ίδιες μέρες και ώρες. Θα πρέπει να παρακολουθούν τα μαθήματα ανελλιπώς όλες τις μέρες, σε όλη τους την διάρκεια. Την Δευτέρα 9/7, που είναι και η τελευταία μέρα της διοργάνωσης, θα παρουσιάσουν το έργο τους με την συμμετοχή τους στην εορταστική συναυλία λήξης του φεστιβάλ. Οι καθηγητές που θα διδάξουν είναι όλοι εκλεκτοί κιθαριστές και κορυφαίοι ο καθένας στο είδος του.

Εσείς μένει μόνο να διαλέξετε!

 

  • Μπλουζ: Γιάννης Ράπτης
  • Τζαζ: Θοδωρής Κότσυφας
  • Ακουστική-Fingerstyle: Εύα Ατματζίδου
  • Φλαμένκο: Χρήστος Τζιφάκης
  • Βραζιλιάνικη: Παναγιώτης Τζίνας

Το δικαίωμα συμμετοχής είναι 80 € και περιλαμβάνει παρακολούθηση σε όλες τις δραστηριότητες του φεστιβάλ (συναυλίες, διαλέξεις, εκθέσεις κιθάρας, ορχήστρα κιθαριστών) όπως και ενεργή συμμετοχή στα μαθήματα των σεμιναρίων. Το δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι 20 € επιπλέον.

Για τα μη ενεργά μέλη – ακροατές το δικαίωμα συμμετοχής είναι 60 €. Οι συνοδοί (καθηγητές ή γονείς) των μαθητών απαλλάσονται από το δικαίωμα συμμετοχής.

Η καταβολή του δικαιώματος συμμετοχής θα γίνεται την πρώτη μέρα του φεστιβάλ στην γραμματεία. Το δελτίο συμμετοχής πρέπει να αποσταλεί μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017 ταχυδρομικά στην διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 17, Τ.Κ. 20300, Λουτράκι ή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: g.bechli@gmail.com.

 

Το κόστος διαμονής στα επιλεγμένα ξενοδοχεία του Λουτρακίου είναι το χαμηλότερο που μπορεί να εξασφαλιστεί την συγκεκριμένη περίοδο και ανέρχεται στα 15 € την ημέρα κατ’ άτομο με πρωινό. Οι κρατήσεις των δωματίων γίνονται από τους ενδιαφερόμενους απευθείας στα παρακάτω ξενοδοχεία:

Μαντάς: Δαμασκηνού 1 & Οικονόμου, 203 00

Λουτράκι. τηλ: (27440) 22575 & 22479

Βασιλικόν: Πλ. 25ης Μαρτίου, Ελ. Βενιζέλου, 203 00 Λουτράκι. τηλ: (27440) 22313

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 6937049973 ή με mail στην διευθυνση g.bechli@gmail.com